Chanel parfume – hvad gør chanel så ønskelig

Hvilken kvinde ville ikke ønsker at eje mindst en flaske Chanel parfume? House of Chanel den parisiske baserede modehus er den mest anerkendte navn i verden af haute couture og havde sin begyndelse i 1909, da Coco Chanel åbnede sin første butik. Chanel først sælges kun kvinders tøj såsom blazere, nederdele, sportstøj og trøjer og i 1920 Coco Chanels haute couture revolutionerede modeverdenen med hendes ikke kræsen, men elegant tøj.

Det var først i 1921, at hun trådte ind i verden af parfume og skabte den nu verdensberømte og mest populære af alle parfumer Chanel No. 5. Dette var sådan en massiv succes, at Chanel gik på at udvide sin virksomhed som nu omfatter sko, tasker , kostume guldsmed og mange flere modeprodukter.

Chanel Parfume
Efter en oplevelsesrig periode i hendes liv under Anden Verdenskrig, som havde noget at gøre med mode eller parfume, hvor hun måtte forlade Paris, vendte hun tilbage i 1953, og opdagede, hvad man kunne kalde den anden mest berømte hus af mode – Christian Dior, og ved at komme sammen med hendes tidligere Chanel partner Pierre Wertheimer, hun var i stand til at bringe i forgrunden Chanel mærket igen.

Selvom Coco Chanel døde i 1971, Alain Wertheimer, Pierre ’søn, der overtog virksomheden i 1974 var i stand til at sikre sig bistand fra Karl Lagerfeld designer og gjorde Chanel No. 5 populær igen og med nye parfumer at blive indført regelmæssigt af House Chanel har hendes parfume gået fra styrke og har gjort et varigt indtryk i modebranchen.

Lad os nu tage et kort kig på Chanels berømte parfume, der er kendt verden over:

Chanel No. 5

Chanel No.5 den første og den mest berømte Chanel Parfume oprettet i 1921 består af ylang-ylang og en blanding af blomster såsom Jasmin og Rose. Det siges, at Chanel No. 5 er solgt med en sats på en flaske en gang i hver tredive sekunder!

Chanel Gardenia Parfume

Selvom oprindeligt skabt i 1925 og var en fantastisk illustration af hans evne, blev Gardenia omformuleret i 1980’erne og er helt anderledes end den originale. På trods af sit navn, den ledende efterretning parfume er ikke Gardenia, og er faktisk siges at have noter af sød tuberose, orangeblomst og jasmin.

Coco Mademoiselle

Mademoiselle blev lanceret i 2001 og har den rene sødme og den uforlignelige stil Coca Chanel. Det er en let og forfriskende duft med underspillet elegance og bærer overtoner af appelsin og bergamotte og midterste noter af rose og jasmin afsluttede med patchouli. Sin flaske er ligner Chanel no. 5 og har en perlemorsfarvet hvide hætte.

Allure for kvinder

En dagtimerne parfume for kvinder oprettet i 1996 har en blomsterduft med noter af appelsin blomster, citrus, meloner, ferskner og blommer.

Coco af Chanel

En aften slid parfume skabt i 1984, der har en blanding af krydret og rav noter og er en kompleks blanding af frangipani, mimoser, bulgarsk rose, indisk jasmin og fransk Angelica.

Chanel No. 19

Chanel No. 19 blev oprettet for at personificere Coco karakteristika af selvtillid, humor og kvindelighed, som hendes Beundrer i 1971 for at fejre hendes fødselsdag den 19. august. Dette var en vidunderlig hyldest til en kvinde, 87 år og indeholder noter af blomster og grønne efterfulgt af maj Roser og Iris og slutter med subtile chypre og træagtige noter.

Une Fleur De Chanel

Coco Chanel underskrift blomst, den Camellia som symboliserer elegance, stil og kvindelighed inspirerede denne limited edition parfume, der har en subtil, forførende duft.

Cristalle Parfume

En ungdommelig duft til sommer skabt af Chanel i 1974 ideel til dagtimerne slid. Dette levende, feminin duft indeholder en blanding af mandarin, citron og ren citrus. Det blev relanceret i 1993 i en rigere og koncentreret blomstret blanding som Eau de Parfum.

Chanel parfume er den ultimative ord i glamour og berømmelse med mange berømtheder bruger dem, herunder Hollywood-stjerner, der ikke kan undvære det. Kvinder over hele verden ville elske at eje endnu en flaske Chanel parfume, men tøver på grund af sin høje pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *