Hvordan man kan måle bh størrelse præcist

Når du køber en bh eller bh’er, det største problem kvinder står i dimensionering. Hvordan at fortælle, hvis en bh er den korrekte størrelse for dig eller ej? Sommetider kvinder finder en bh, de kan lide, i en størrelse, der virker, og fortsætte med at købe den samme størrelse og type for år. Det er fint, indtil en af to ting ske – enten en kvindes størrelse ændrer sig over tid, eller producenten stopper gøre denne vis bh. Hvad er nogle andre variabler, der kan påvirke bh størrelse og forårsage problemer med at måle?

Den bh størrelse bæres som en teenager eller ung voksen sandsynligvis vil afvige fra en slidt, når ældre eller gravide, eller efter fødslen. Hormonelle ændringer eller kost kan ændre størrelsen af bh nødvendig. At miste eller få vægt, menstruationscyklus, og selv diuretika kan påvirke bryst størrelse og dermed bh størrelse. Breast inflation er normal i løbet af de præmenstruelle og menstruation faser i en del på grund af hormoner og delvist på grund af overskydende væskeophobning. Vægttab og vægtøgning kan ændre mængden af fedtaflejringer, hvilket forårsager en ændring i bryst størrelse. Breast at synke, eller dem, der er blevet udvidet, også kan forårsage bh størrelse varierer over tid og mellem forskellige mærker af bh’er.

BH
En anden grund er det svært at vide, hvordan man kan måle bh størrelse skyldes variation i bh størrelse mærkning i forskellige lande. Til tider er der en forskel mellem det opgivne etiket størrelse og den faktiske måling af BH. Større busted kvinder har sværest korrekt måler bh størrelse. Standardiseret dimensionering synes at fungere bedst på mindre busted kvinder. Også overveje udmålingen efter en bh er formen og symmetrien af brysterne, sammen med afstanden mellem.

Med alle disse overvejelser i tankerne, er der nogen præcis måde at måle bh-størrelse? Selvfølgelig, hvis du har været heldig nok til at finde en bh, der passer godt, er sikker, og tilbyder præcis den rigtige mængde af støtte ud over at være let at vaske, at en bh holder op i lang tid uden at miste det er formen og komfort, kan du købe den samme stil og mærke bh igen og igen. Hvis denne type bh, dog sker for at være en sports bh, kan du finde dig selv ude af lykke forsøger at finde en lavere snit bh, der kan fungere godt med en lav cut kjole til en særlig lejlighed. Den samme mærke og størrelse i denne type bh fungerer muligvis ikke så godt for dig.

Lad os først se på, hvad der gør en bh en, der passer præcist. Eksperter i branchen enige om flere basics. Du har brug for en glat fitting bh kop; hvis dit bryst ikke fylde kopper, gå en lille størrelse kop. Bryster, der er klemt i eller ser til at være strømmer over bh brug for en større, muligvis “fuld cut” designet kop. Der bør ikke være nogen mellemrum mellem kanterne af koppen og dine bryster. Hvis centret panelet ikke ligger fladt mod dit brystben derefter koppen størrelse kan være for lille. Den nederste del af bh-båndet skal være fast under skulderbladene. Support er bedre med en lavere ryg pasform. Du vil være i stand til at køre en finger under forkanten. Snug er god; Tight er ikke. Hvis du er usikker, hvis bandet er stor nok, kan du prøve at sidde. Brystkassen udvider, mens du sidder, og hvis det ikke føles behageligt, når du sidder, vil du vide det er ikke den rigtige størrelse. Endelig er du vil være sikker på stropperne ikke falder. Stropper, der er tæt på hinanden, kan hjælpe med at forhindre dette. Desuden bør stropperne ikke efterlader mærker fra grave i dine skuldre. En bøjle bør aldrig grave i eller stikke ud.

Hvad er nogle måder at måle din korrekte bh størrelse for at sikre en perfekt pasform? Lad os starte med at finde den rigtige band størrelse. Den traditionelle metode anvender et målebånd. Stående foran et spejl, for at være sikker på du har båndet placeret korrekt, tage målebåndet, uddrive al luft fra lungerne, og måle direkte under din buste, hele bh, og sørg for at holde målebåndet parallelt til gulvet. Runde målingen til nærmeste hele tommer enten måde. Fordi bh’er kommer i “selv” størrelser (32, 34, 36, etc.), hvis dit nummer er endda tilføje et “4”; hvis det er mærkeligt, tilføje en “5” for at få dit band måling. Du kan også bruge målebåndet til at måle over busten, idet båndet på tværs af din ryg, omkring brystet under armene – og over busten, og samtidig holde dine arme lige ned. Et lige antal er dit band størrelse. Hvis nummeret er et ulige nummer, tilføje 1 tomme til din størrelse. Ved måling, altid sørge målebåndet hviler fladt på huden. Nogle foreslår, når man måler den første måde ikke at genere tilføje de ekstra fire inches og blot tilføje en tomme, hvis du kommer op med et ulige antal for dimensionering.

Du kan også måle for band størrelse ved hjælp af blot en af din nuværende bh’er. Med din bh på, hvis du kan trække bandet væk fra din ryg mere end en tomme, det er for løs. Hvis det er en lidt løs subtrahere en størrelse, om det virkelig løs, trække to størrelser.

Brystmål er normalt vanskeligere at måle. Med armene på din side, måle omkring det bredeste sted af din buste, igen med målebånd parallelt med gulvet. Hvis du gør dette, mens ikke iført en bh, holde dit bryst op til, hvor de skal være, når iført en og har en anden person tager målingen. Sørg for, at målebåndet er bare røre din krop, så runde målingen til nærmeste tommer. måling Bandet størrelse subtraheres fra denne. Din kop størrelse ville stort set være som følger:

Forskel Cup Størrelse

mindre end 1 “AA
1 “A
2 “B
3 “C
4 “D
5 “DD / E
6 “DDD / F
7 “DDDD / G

Når du har bestemt din størrelse, du stadig nødt til at sørge for bh passer. Med alle de forskellige stilarter og typer til rådighed, kan bh størrelse forskellige med hensyn til, hvad der passer dig ordentligt fra en type til en anden. En springet bh kan passe mere komfortabelt i én størrelse end en traditionel fuld kop bh. Med bh størrelse i hånden, din bedste chance er at prøve på den bh, som du ønsker, og teste det for korrekt pasform. Bras, der rider op, eller dem med en løs eller for stram band, skal tages ned eller op en størrelse.

Du kan også gå med din top eller kjole størrelse i fastlæggelsen bh størrelse. Dette er ikke den mest præcise metode, når man ser på, hvordan man måler bh størrelse, men det kan føre dig til en størrelse, der kan arbejde, og derfra kan du prøve det på, og se om det passerer “fit” test. Hvis din top størrelse er XS og din kjole størrelse en 0-4, så bandet størrelse ville være 32, top størrelse S og kjole størrelse 6-8 ville betyde en størrelse 34, top størrelse M og kjole størrelse 10-12, en 36 ville være bandet størrelse, og hvis din top størrelse er L og kjole størrelse 14-18, band størrelse er omtrent en 38. kop størrelse, ville S være en AB, M, et BC, og L ville være en skålstørrelse cd. Husk, dette er blot en vejledning løst baseret på tøjstørrelser, ikke bruger et bånd måling. Den bedste måde at sikre nøjagtigheden af størrelse er at forsøge på bh, før de køber. Når du er på, sidde ned for at sikre det er stadig komfortable, og derefter, mens stående, bøje for at sikre dine bryster er stadig understøttet. På ingen tid overhovedet, får du styr på, hvordan man kan bestemme den rigtige bh størrelse afhængigt af den type og stil, du ønsker at bære.

Udgivet i BH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *